Košarica

Mashala ide na mali odmor te će narudžbe od 27.07. i 28.07. biti poslane 01.08.

Kontaktirajte nas: info@mashala.hr

Dostavu vrši  Dostava do 2 kg 4,50€. Besplatna dostava na narudžbe iznad 70,00€ unutar RH

Odgovori na

Česta pitanja

Dostava paketa unutar RH je između 24 i 48 sati. Ukoliko ste paket naručili prije ili tokom vikenda tada računajte da paket stiže u utorak /srijedu unutar RH.
Dostava van RH može potrajati od 5-10 radnih dana.

Ukoliko ste greškom naručili krivi proizvod rado ćemo ga zamijeniti ako ga niste otvarali i koristili.

Otvarani i/ili korišteni proizvodi se NE MOGU zamijeniti. Odnosi se na sve naše proizvode uključujući tekstil.

Otvarani i/ili korišteni proizvodi se NE MOGU zamijeniti ni vratiti. Odnosi se na sve naše proizvode uključujući tekstil.

Ukoliko niste zadovoljni kupljenim proizvodom nažalost povrat ne možete izvršiti te za isti ne vraćamo novac ukoliko je proizvod otvaran i/ili korišten. Kupujete proizvode na vlastitu odgovornost te molimo da detaljno pročitate opis svakog proizvoda prije kupnje.

Ukoliko ste zaprimili oštećen proizvod molimo ga ne otvarati te odmah poslati upit na našu mail adresu info@mashala.hr . Ako proizvod otvorite Mashala neće izvršiti povrat ni zamjenu. 

Adresa dostave se može promijeniti tako da nam pošaljete email sa ispravnom adresom , samo ako vaša narudžba još nije poslana. Nakon što ste dobili email od GLS službe da je paket predan, tada više nije moguće promijeniti adresu dostave kod nas; ali možete ,kada Vas dostavljač kontaktira da će izvršiti dostavu, zamoliti da donese paket na željenu adresu.

Mashala vrši dostavu u određene zemlje a popis možete vidjeti pod DOSTAVA- Međunarodna dostava.

Za bilo kakav upit ili problem javite nam se na mail adresu info@mashala.hr ili preko What’s Up-a na broj mobitela :095/5050025

Otkaz narudžbe možete napraviti isključivo prije nego je Vaša narudžba poslana ( za što dobijete obavijest) tako da nam se javite na mail adresu info@mashala.hr sa brojem Vaše narudžbe.

se javite na navedenu mail adresu. Mi ćemo Vam morati otkazati narudžbu koju možete zatim ponoviti sa željenim načinom plaćanja.

Nakon što ste dobili email od GLS službe da je Vaš paket predan službi, tada više nije moguće promijeniti adresu dostave kod nas; ali možete, kada Vas dostavljač kontaktira da će izvršiti dostavu, zamoliti da donese paket na željenu adresu.

Mashala tim nije stručan za savjete i odabir proizvoda umjesto Vas.
Prilikom kupnje savjetujemo da odaberete karakteristiku svoje kose i po tome birate proizvode.
Ukoliko niste sigurni koji proizvod odabrati mi Vam možemo sugerirati, ali se ograđujemo od bilo kakvih naknadnih reklamacija na naše sugestije.

I dalje trebate pomoć?

Kontaktirajte nas

Za sve ostale detalje, možete nas kontaktirati i putem Email adrese: info@mashala.hr

Besplatna dostava u HR

Na sve narudžbe iznad 70,00€

Prirodni proizvodi

Svi proizvodi su prirodnog podrijetla

Cruelty Free

Proizvodi koji nisu testirani na životinjama

100% Sigurna naplata

Preuzimanjem (RH) / MasterCard / Visa

Ocjena mashala.hr na Trustprofile recenzije je 9.8/10 temeljena na 662 recenzije.
preloader